Bostadsrättsföreningar - Massor om bostadsrättsföreningar

Bästa om Bostadsrättsförening

Bäst om bostadsrättsföreningar

De bästa mäklare förmedlar stiliga bostadsrätter i välskötta bostadsrättsföreningar kommer att få möjlighet att visa upp sig här.

Bästa mäklare och bostadsrättsföreningar

Du kommer få tips på de främsta bostadsrättsmäklare och vad som är viktigt när man väljer bostadsrättsförening och bostadsrätt.

Tips när man försöker hitta den bästa bostadsrättsföreningen är att:

  • Det är viktigare att granska bostads­rätts­föreningen än att titta på lägenheten du köper. Lägenhet kan du själv förändra som du vill men en dålig bostadsrättsförening kan du inte ändra på själv.
  • Att köpa en bostadsrätt är en dyr affär men om det är stora lån i bostadsrättsföreningen blir det än ännu dyrare affär. Var därför noga med att undersöka hur stora lån och vilka räntor som bostadsrättsföreningen har och även hur mycket föreningen amorterar.
  • Kontakta gärna någon som redan bor i bostadsrättsföreningen för att höra hur de uppfattar den och om de någon gång upplevt några problem i föreningen.
  • Ring alltid ordförande innan ni skriver på kontraktet för att få en blid av både ordföranden i föreningen och själva bostadsrättsföreningen.
  • Fundera på om ni vill bo i en liten bostads­rätts­förening och ta mycket ansvar eller i en stor förening så att ni slipper var med i styrelsen.
Prioritet BRF:s stad Kommentar

1

Göteborg I Göteborg finns Sveriges största bostadsrättsförening i forma av Bostadsrättsföreningen Masthugget och där finns det 1091 lägenheter.

2

Sundsvall HSB Bostadsrättsförening Bosvedjan i Sundsvall är den näst största bostadsrättsföreningen med totalt 1033 lägenheter.

3

Stockholm Huvudstadens största förening ligger på Kungsholmen med 1018 lägenheter och heter Bostadsrättsföreningen Kungsklippan.

4

Malmö Skånes och malmös största förening är HSB Bostadsrättsförening Högaholm med sammanlagt 994 lägenheter.

Andra bostadsrättsföreningar

Det finns många andra mycket trevliga och välskötta bostadsrättsföreningar över hela landet. Vad som är den bästa föreningen beror på vilka krav och önskemål som ni har på en bostadsrättsförening.


Mer fakta om bostadsrättsföreningar

Nedan kan ni finna mer info och fakta om bostadsrättsföreningar men också en del lustigt med att bo i en bostadsrättsförening.


Meny - Bostadsrättsföreningar
Till förstasidan på www.bostadsrättsföreningar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
EkonomiStadgarHyra borättNyheter